dimecres, 11 de febrer del 2009

Beuratge


BEURATGE


Beuràs el vi sagrat: joc de salives
i combinats de llengües, dits que es llacen,
escletxes i punyals que conflueixen
en olors tardorals que ens il·luminen.
I jo arribaré a tu una altra vegada,
i amb mi, tu, altra vegada retrobada,
voldràs vinclar-te al joc: hi haurà carnatge
d'humitats resplendents en la nuesa.
Després el cansament farà del vespre
presó silenciosa dels insomnis,
del fugisser desig: noves conteses
voldrem iniciar i així reprendre
aquestes morts tan breus que ens amanyaguen
en la confusió de tanta guerra.

4 comentaris:

  1. Senyor Casals, que no contesta als comentaris; molt, molt malament! :-) Bé, com no has contestat al primer, et deixo un altres per donar-te l'oportunitat de contestar-lo, hehe...

    Quan sigui Sant Jordi, ara no que no tinc temps per llegir gairebé, li diré a la dona que em regali aquest, o un altre dels teus llibres, o, potser jo li regalo aquest i que ella em regali un altre. Que sí, home, que sí, que ja ho tenia pensat!

    La veritat és que ets una jove promesa de la poesia.

    Salutacions
    Jordi

    ResponElimina
  2. Bé, no sempre sóc l'únic que deixa de contestar comentaris, però suposo que quan no ho faig és perquè no sempre sé que contestar-hi.
    Apart, el blogspot aquest no sempre m'avisa que en tinc i he de mirar cada dia si n'apareixen de nous a les entrades, però vaja, ja provaré de ser més disciplinat en aquest tema.

    ResponElimina
  3. Hola Antoni, entenc que tampoc cal que t'ho prenguis tan al peu de la lletra això, que ja saps que jo sóc de la broma. Només faltaria que ara et sentissis culpable de no respondre els comentaris. És ben cert que a la gent ens sol molestar quan deixem un comentari en un bloc i no ens contesten (especialment això ho va raonar en Víctor Pàmies no fa molt al seu bloc i em va servir com a lliçó), i certament vaig intentar posar-me en el lloc dels que deixen comentaris al teu bloc i no els contestes i vaig comprendre que era una mica fred no rebre cap comentari. Ni que sigui per cortesia, personalment, intento contestar a aquells que m'hi deixen comentaris, ells s'han pres l'esforç, vulguis o no, de llegir-me i, a sobre, de deixar-me un comentari; entenc que cal ser ni que sigui una mica considerat. Però ja sabem que hi ha molta gent que no contesta als comentaris que, malgrat que no ens pugui agradar i puguem sentir-nos ignorats, també ho acceptem.

    Salutacions i, en tot cas, gràcies per la contestació

    ResponElimina